Huisartsenpost West-Friesland

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Vacature triagist / doktersassistent huisartsenpost

Wij zoeken een triagist die graag de beste spoedeisende huisartsenzorg wil verlenen aan alle inwoners in de regio bij de Huisartsenpost West-Friesland. Iemand met een goede kijk op huisartsenzorg en acute zorgvragen. Iemand die graag onderdeel uitmaakt van een gedreven professioneel team waarin je samen verantwoordelijkheid neemt voor de werkprocessen. Als triagist ben je verantwoordelijk voor de juiste urgentiebepaling waarbij een patiënt de juiste zorg krijgt. Je werkt in onregelmatige diensten bij de huisartsenpost in de weekenden, ’s avonds, ’s nachts en tijdens feestdagen en je bent beschikbaar voor 16 á 24 uur per week.

De situatie.

De huisartsenpost is iedere dag geopend vanaf 17.00 uur tot de volgende ochtend 08.00 uur en gedurende het weekend en feestdagen. Er wordt steeds meer een beroep gedaan op de acute huisartsenzorg bij de huisartsenpost. Om aan alle zorgvragen te kunnen voldoen werkt de huisartsenpost steeds nauwer samen met andere zorgverleners zoals wijkverpleegkundigen en de spoedeisende hulp. Ook werken we in het team met praktijkbegeleiders, coördinerende triagisten en spreekuurondersteuners. Zodat we tijdens de dienst goed het overzicht hebben en alle patiëntvragen goed kunnen bedienen.

Wat we willen.

Een goed samenwerkend team van triagisten die naast het voeren van professionele triage hun bijdrage leveren aan de organisatie. Triagisten die verantwoording nemen voor het verbeteren van werkprocessen, elkaar helpen in het leveren van de beste zorgverlening.

Wie ben jij.

Je bent in bezit van een diploma doktersassistente of verpleegkundige (niveau 4/5) en bereid tot het volgen van opleidingen o.a. voor gediplomeerd triagist.Je hebt werkervaring binnen de huisartsenzorg. Je weet van jezelf dat je stressbestendig blijft tijdens drukte en spoedsituaties. Met jouw expertise weet je patiënten vriendelijk te woord te staan en de juiste zorg te bieden. Je kunt uitstekend werken in een hectische omgeving waarbij je, naast bellen en beeldschermwerk, ook patiënten aan de balie helpt en de dienstdoende huisartsen ondersteunt. Je bent flexibel om te werken tijdens drie van de vier weekenden, avonden, nachten en feestdagen.

Wat hebben wij jou te bieden.

Een mooie functie als triagist van de huisartsenpost West-Friesland in een team met een uitstekende werksfeer. Je komt te werken als spil van de acute huisartsenzorg in deze regio. Het team bestaat momenteel uit 26 gedreven triagisten. Wij bieden jou veel werkplezier in een omgeving waar leren centraal staat en waar we met gemotiveerde en enthousiaste collega’s samenwerken aan een continu positieve verbetercultuur. Wij bieden ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief. Verder bieden we een uitgebreid bij- en nascholingsprogramma, waaronder de triage opleiding. Dus ook doktersassistenten zonder triagistendiploma zijn welkom.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Huisartsenzorg. Het maximum salaris op fulltime basis (38 uur) is maximaal € 3.160,- bruto per maand. Je komt ook in aanmerking voor een ANW-toeslag, 30% bij avonddienst en 50% bij nacht- en weekenddienst. Over het salaris inclusief ANW-toeslag reserveren we maandelijks 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering.

Wie is ZWF.

De Huisartsenpost maakt onderdeel uit van Zorgkoepel West-Friesland (ZWF). Zorgkoepel West-Friesland is koploper in de eerstelijnszorg. Wij maken ons samen met huisartsen en andere zorgpartners sterk voor zorg op hoog niveau voor de inwoners van West-Friesland en de Wieringermeer. ZWF bestuurt Huisartsenpost West-Friesland, Diagnostisch Centrum West-Friesland en Ketenzorg West-Friesland. Meer informatie over de verschillende organisaties via www.zorgkoepelwf.nl.

Kom je kennis maken?

Wij bieden de mogelijkheid om bij ons mee te lopen om zo een indruk te krijgen van de werksfeer bij Huisartsenpost West-Friesland.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deel uit maken van onze organisatie en meewerken aan onze ambities, dan zien we graag je CV met een korte motivatie via Indeed tegemoet.

Voor meer informatie kun je ook bellen met Mats Hiemstra, HR-adviseur 0229 – 259 373.

Terug naar overzicht