Huisartsenpost West-Friesland

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Kom werken op onze huisartsenspoedpost!

Huisartsenspoedpost West-Friesland en Wieringermeer kent vele gezichten: Huisartsen (i.o.), Waarnemers, (junior) Triagisten, Spreekuurondersteuners, Functieassistenten, Verpleegkundig specialisten (i.o) Stagiaires en ondersteunend personeel. Een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is!

Het spoedeisende zorgproces wordt uitgevoerd door: Huisartsen, (junior) Triagisten, spreekuur ondersteuners, functieassistenten en Verpleegkundig specialisten. Het ondersteunend proces wordt uitgevoerd door: medewerker facilitair, administratief medewerker, ICT medewerkers, kwaliteitsfunctionaris, opleidingscoördinator en Manager spoedzorg.

Ben jij bekend met triage?

Klik hieronder op de button en probeer het triagespel. We nodigen iedereen uit om aan de hand van dit spel te ervaren hoe het is om triagist op de huisartsenspoedpost te zijn. Aan jou de taak om patiënten te helpen in zo kort mogelijke tijd én de zorg alleen te belasten wanneer dat ook echt nodig is. Klinkt makkelijk, maar dat is het zeker niet.

Kom je kennismaken?

Ben je enthousiast geworden? Wil je graag deel uitmaken van onze organisatie en meewerken aan onze ambities? Reageer dan op onze vacature(s) en kom een keer langs voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met HR, via 0220 259 372 of HR@hwf.nl.