Huisartsenpost West-Friesland

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Huisartsenpost West- Friesland opent haar deuren

Altijd al eens op de huisartsenpost willen kijken om te zien of jij jezelf er al ziet werken? Dat kan nu!

Op woensdag 16 november 2022 organiseert Huisartsenpost West-Friesland (HAPWF) een open middag om jou kennis te laten maken met de post, en de post natuurlijk met jou. Ben jij benieuwd wat er op de huisartsenpost gedaan wordt, wie hier werken en of het werk als triagist iets voor jou is? Kom de mogelijkheden bekijken en bespreken tijdens de open middag. 


Kom gezellig langs op woensdag 16 november 2022!

Programma:
14:45 – 15:00 uur – Inloop en ontvangst
15:00 uur – Kennismaken met Huisartsenpost West-Friesland
15:15 uur – Rondleiding
15:30 uur – Netwerkborrel met o.a. twee triagist collega’s
16:00 uur – Afsluiting

Locatie:
Huisartsenpost West-Friesland aan de Mealsonstraat 5, 1624 NP te Hoorn.
Aanmelden is vereist!
We zien je graag op 16 november!

Wil je meer weten over de Huisartsenpost West- Friesland? Lees dan onder het aanmeldformulier verder!

Ik kom graag in contact!

Ik kom graag in contact om meer te weten over de HAPWF.

Ik kom graag in contact voor meer informatie(Vereist)

Over Huisartsenpost West- Friesland

Huisartsenpost West-Friesland (HAPWF) is verantwoordelijk voor de acute huisartsenzorg in de avond, nacht, weekend en op feestdagen. Het doel is om patiënten binnen het verzorgingsgebied met een acute zorgvraag veilig en snel de juiste zorg op de juiste plek te kunnen bieden. De triagist is het eerste aanspreekpunt op de huisartsenpost, hij/zij beoordeelt de hulpvraag en urgentie daarvan.

HAPWF is een professionele en lerende organisatie die anticipeert op toekomstige ontwikkelingen. Dit met grote betrokkenheid van huisartsen en triagisten. We zijn een betrouwbare partner en streven naar een functionele samenwerking met verschillende ketenpartners, dit in een prettige werkomgeving en werksfeer waar persoonlijke ontwikkeling en patiëntvriendelijkheid centraal staan.

HAPWF kent vele gezichten: Huisartsen (i.o.), Waarnemers, (junior) Triagisten, Spreekuurondersteuners, Functieassistenten, Verpleegkundig specialisten (i.o), Stagiaires en ondersteunend personeel. Een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is!

Vacatures

HAPWF zoekt nieuwe collega’s om het team te versterken. Ben je triagist, doktersassistente, fysiotherapeut, (student) medisch hulpverlener, medisch/geneeskunde student met bachelordiploma of beschik je door een andere expertise over brede medische kennis? Dan kan jij je door de huisartsenpost laten opleiden tot triagist (in opleiding) of junior triagist. Kom langs bij de open middag op woensdag 16 november 2022 om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier om onze vacatures te bekijken!

Triagist

Als triagist ben jij het eerste aanspreekpunt voor patiënt en huisarts. Je beantwoordt telefonisch uiteenlopende hulpvragen en je bepaalt de urgentie hiervan. Aan de hand van landelijke richtlijnen geef je advies en onderneem je de juiste actie. Je werkt in een team van huisartsen, triagisten (in opleiding), junior triagisten, visite-assistenten en verpleegkundig specialisten. Door de werktijden (avond, nacht, weekend en feestdagen) is deze parttimefunctie perfect te combineren met een parttime baan in de dagpraktijk. Ook kun je je beschikbaarheid aanpassen aan je thuissituatie.

Junior triagist

Ben jij in het bezit van je bachelor geneeskunde en ben je op zoek naar uitdagend en verantwoordelijk werk passend bij je studie? Dan ben je ook van harte welkom bij HAPWF! Ook als junior triagist beantwoord je telefonisch uiteenlopende hulpvragen en bepaal je de urgentie hiervan. Aan de hand van de landelijke richtlijnen geef je advies en onderneem je de juiste acties. De werkzaamheden worden als dynamisch, verantwoordelijk en vooral leerzaam ervaren. Door de werktijden (avond, weekend en feestdagen) is deze parttimefunctie perfect te combineren met jouw studie geneeskunde.

Terug naar overzicht