Huisartsenpost West-Friesland

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Kom naar de open middag van 18 maart 2024

Benieuwd hoe triage in z’n werk gaat? Weleens de huisartsenpost moeten bellen en je afgevraagd wie je nou precies aan de lijn hebt en wat deze persoon doet? Nu heb je de kans om dit te weten te komen!

Op maandag 18 maart 2023 organiseert Huisartsenpost West-Friesland een open middag om jou kennis te laten maken met de post, en de post natuurlijk met jou. Ben jij benieuwd wat er op de huisartsenpost gedaan wordt, wie hier werken en of het werk als triagist iets voor jou is? Kom jouw mogelijkheden bekijken en bespreken tijdens de open middag.

Meld je direct aan en kom gezellig langs op maandag 18 maart 2024!

Programma:

  • 14:45 – 15:00 uur  : Inloop en ontvangst
  • 15:00 uur               : Presentatie over Huisartsenpost West-Friesland
  • 15:15 uur                : Rondleiding met een triagist in opleiding
  • 16:00 uur               : Afsluiting

Locatie:

Huisartsenpost West-Friesland aan de Maelsonstraat 5 in Hoorn.

We zien je graag op 18 maart!

Meld je hieronder aan:

Graag van te voren aanmelden zodat we weten hoeveel personen we zullen rondleiden. Zo kunnen we het programma eventueel aanpassen.

Ook kan je in het formulier aangeven wat je op deze middag graag zou willen zien of te weten wil komen. Laat het ons weten zodat we de middag beter kunnen aansluiten op jouw behoefte. De triagist in opleiding die je zal rondleiden, is vrij recent begonnen bij ons. Zij kan je precies vertellen hoe het is om als triagist (in opleiding) te starten op de huisartsenpost.

Jou mailadres en telefoonnummer worden alleen gebruikt in het geval van nood. Zo kunnen we jou bereiken, mocht de open middag om een of andere reden toch niet door kunnen gaan.

Ik meld mij aan voor de open middag van 18 maart 2024: